آموزش راه‌اندازی اولیـه آیفون و آیپدهای اپل
3.7 (73.33%) 3 امتیـاز

شاید شما هم بـه تازگی یک آیفون یـا آیپد جدید را خریداری کرده‌اید. شارژ اولیه برای ایفون درون این شرایط اگر پیش از خرید این محصولات از کاربران دستگاه‌های اندرویدی بودید، شارژ اولیه برای ایفون مطمئنا با مراحل راه‌اندازی اولیـه آیفون یـا آیپدتان آشنایی ندارید. شارژ اولیه برای ایفون سیستم عامل آی او اس مراحل راه‌اندازی اولیـه متفاوتی را نسبت بـه سیستم عامل اندروید ارائه مـی‌کند. ما درون این مقاله قصد داریم کـه نگاهی بـه مراحل راه‌اندازی اولیـه آیفون‌ها و آیپدهای اپل بیـاندازیم.
لازم بـه اشاره هست که مراحل راه‌اندازی اولیـه مورد نظر درون آیفون‌ها و آیپدهای اپل یکسان و مشابه خواهد بود. همچنین دقت داشته باشید کـه مراحل راه‌اندازی اولیـه دستگاه ممکن هست با توجه بـه نسخه سیستم عامل نصب شده بر روی آن که تا حد ناچیزی متفاوت باشد. بنابراین چنانچه درون هر بخش دچار ابهام شدید مـی‌توانید با متخصصین موبایل کمک تماس حاصل کنید.

راه‌اندازی اولیـه آیفون و آیپدهای اپل

مرحله اول

کاملا مشـهود هست که درون قدم اول حتما دکمـه پاور (Power) آیپد یـا آیفون خود را فشرده و نگه دارید که تا دستگاه شروع بـه روشن شدن کند. بعد از انجام این کار لوگوی سفید رنگ اپل را بر روی نمایشگر دستگاه مشاهده خواهید کرد. بـه محض مشاهده این لوگو دکمـه پاور را رها کنید. بر روی نمایشگر دستگاهتان عبارت Hello را مشاهده خواهید کرد و در بخش زیرین آن عبارت Slide to set up مشاهده مـی‌شود. انگشت خود را بر روی نمایشگر دستگاه قرار داده و از سمت چپ بـه سمت راست بکشید که تا وارد مرحله بعدی شوید.

مرحله دوم: شارژ اولیه برای ایفون انتخاب محل زندگی و کشور

محل زندگی و کشور مربوط بـه خود را انتخاب کنید. انتخاب دقیق این محل تاثیر مستقیمـی بر روی شیوه نمایشگر زمان، تاریخ (شمسی و مـیلادی)، زبان صفحه کلید و… دارد. بنابراین درون انتخاب این مورد دقت داشته باشید. اگر از آن دسته افرادی هستید کـه ترجیح مـی‌دهید آیفون شما تاریخ مـیلادی را نمایش داده و ظاهر اورجینال خود را حفظ کند، پیشنـهاد مـی‌کنیم کـه تنظیمات اصلی این بخش را بر روی ایـالات متحده (United States) قرار داده و در بخش More Countries and Regions نام کشور ثانویـه مورد نظرتان را وارد کنید.

مرحله سوم: انتخاب شبکه اینترنت

در مرحله سوم آیپد یـا آیفون شما تلاش مـی‌کند که تا شبکه‌های ارتباطی پیرامون و در دسترس را شناسایی کند. از لیست ارائه شده نام شبکه ارتباطی و اینترنتی مورد نظرتان را انتخاب کنید که تا دستگاه هوشمندتان بـه این شبکه متصل شود. درون صورت نیـاز رمز عبور شبکه وای‌فای خود را وارد نمایید. بعد از انجام این مرحله آیفون یـا آیپد شما با سرورهای اپل ارتباط برقرار کرده و این امر منجر بـه فعال‌سازی دستگاه مـی‌شود.

مرحله چهارم: سرویس مکان‌یـاب

در مرحله بعدی حتما تنظیمات مربوط بـه مکان‌یـاب آیفون خود را چک کنید. شما مـی‌توانید سرویس مکان‌یـاب دستگاه خود را فعال یـا غیرفعال کنید. پیشنـهاد مـی‌کنیم کـه این سرویس را فعال نمایید چرا کـه بسیـاری از اپلیکیشن‌های دستگاه با این سرویس درون تعامل خواهند بود و با غیرفعال‌سازی آن کارایی آن‌ها کاهش پیدا مـی‌کند.

دقت داشته باشید کـه پس از اتمام مراحل راه‌اندازی دستگاه، اعمال تغییرات دقیق‌تر درون رابطه با سرویس مکان‌یـاب آیفون یـا آیپدتان از بخش تنظیمات یـا Settings دستگاه امکان‌پذیر است.

مرحله پنجم

در مرحله بعدی مـی‌توانید از فایل‌های بک‌آپ یـا پشتیبانی دو سرویس iTunes و iCloud استفاده کرده و اطلاعات خود را بازیـابی نمایید. مطمئنا اگر اولین باری باشد کـه آیفون یـا آیپد جدیدی خریداری کرده‌اید حتما گزینـه Set Up as a new iPad/iPhone را انتخاب کنید. دقت کنید کـه در این مرحله امکان بازیـابی فایل پشتیبان گرفته شده از یک آیفون تنـها به منظور یک آیفون دیگر امکان‌پذیر بوده و همـین موضوع درون رابطه با آیپدهای اپل نیز صدق مـی‌کند. بنابراین شما نمـی‌توانید فایل پشتیبان یک آیفون را به منظور آیپد جدیدتان بازیـابی کنید.

مرحله ششم

در این مرحله حتما حساب کاربری اپل یـا اصطلاحا اپل آی‌دی (Apple ID) خود را تعیین کنید. اگر یک اپل آی‌دی دارید، مـی‌توانید گزینـه Sign In with Your Apple ID را انتخاب کرده و سپس اطاعات حساب خود را درون این بخش وارد نمایید. اما اگر اپل آی دی ندارید با استفاده از گزینـه Create a Free Apple ID نسبت بـه ساخت یک اپل آی‌دی جدید وارد عمل شوید. دقت داشته باشید کـه ساخت یک اپل آی‌دی جدید شرایط و ضوابط خاصی دارد. درون صورت وجود هرگونـه سوال درون این رابطه با کارشناسان موبایل کمک ارتباط برقرار کنید. تیم موبایل کمک با حداقل هزینـه ممکن سرویس ساخت اپل آی‌دی اختصاصی را ارائه مـی‌کند. با استفاده از این سرویس مـی‌توانید بـه ساده‌ترین شکل ممکن یک اپل آی‌دی اختصاصی داشته باشید.

اگر بنا بـه دلایل خاصی نمـی‌توانید وارد حساب کاربری اپل خود شده و یـا یک حساب جدید بسازید نگران نباشید. درون این شرایط حتما گزینـه Skip This Step را انتخاب کنید. این گزینـه با رنگ آبی درون بخش زیرین صفحه نمایش مشاهده مـی‌شود. حتما در نظر داشته باشید کـه عدم وارد اپل آی‌دی درون این مرحله منجر بـه در دسترسی نبودن بسیـاری از قابلیت‌های کاربردی آیفون یـا آیپد شما مـی‌شود.

مرحله هفتم

در این مرحله حتما با شرایط و ضوابط استفاده از آیفون یـا آیپد اپل موافقت کنید. این مرحله اصطلاحا با عبارت Terms and Conditions شناخته مـی‌شود. درون بخش زیرین این صفحه عبارت Device Ready قابل مشاهده خواهد بود. درون این شرایط مـی‌توانید سیم کارت دستگاه را وارد آن کنید. دقت کنید کـه آیفون شما بـه منظور پشتیبانی از سیم کارت‌های شبکه‌های داخلی حتما آنلاک شده باشد. درون صورتی کـه آیفونتان توسط شرکت خاصی لاک باشد نمـی‌توانید از سیم کارت هیچ شرکت ارتباطی و اپراتور دیگری استفاده کنید. بدین منظور حتما با پرداخت مبلغ خاصی بـه اپراتور اصلی دستگاه نسبت بـه آنلاک آیفونتان وارد عمل شوید.

چنانچه درون رابطه با لاک یـا آنلاک بودن و نحوه آنلاک آیفونتان سوالی داشتید مـی‌توانید با کارشناسان موبایل کمک تماس حاصل کرده و از راهنمایی‌های آن‌ها استفاده کنید.

مرحله هشتم

در این مرحله حتما تنظیمات سرویس iCloud دستگاه خود را وارد کنید. با انتخاب گزینـه Use iCloud مـی‌توانید از این سرویس استفاده بـه عمل آورید و چنانچه گزینـه Don’t Use iCloud را انتخاب کنید، این سرویس درون دستگاه شما فعال نمـی‌شود. این سرویس یکی از بهترین ویژگی‌های آیفون‌ها و آیپدهای اپل را درون اختیـار شما قرار مـی‌دهد بنابراین توصیـه مـی‌کنیم کـه حتما آن را فعال کنید.

مرحله نـهم

با فرض اینکه شما سرویس iCloud را درون آیفون یـا آیپد جدید خود فعال کرده‌اید پیش مـی‌رویم. درون صفحه بعدی درون رابطه با تنظیمات iMessage و FaceTime سوالاتی پرسیده مـی‌شود و شما حتما با توجه بـه نیـاز خود این موارد را تغییر دهید. اپلیکیشن iMessage اپلیکیشن پیـام رسان اختصاصی اپل هست و با استفاده از آن مـی‌توانید پیـام‌های متنی، ویدئو، عو … را به منظور سایر کاربران این اپلیکیشن ارسال کنید. درون تنظیماتی کـه مشاهده مـی‌کنید شما مـی‌توانید قابلیت دریـافت پیـام از سوی سایر کاربران درون سرویس iMessage را غیرفعال نمایید. درون صورتی کـه در مورد این موضوع و گزینـه‌های موجود درون این بخش سوالی داشتید با کارشناسان موبایل کمک ارتباط برقرار کنید.

مرحله دهم

نوبت بـه سرویس iCloud Drive مـی‌رسد. این سرویس مربوط بـه ذخیره‌سازی اسناد و مدارک شماست. توصیـه مـی‌کنیم کـه اگر از آیفون یـا آیپدهای قدیمـی استفاده مـی‌کنید و یـا چندان با فایل‌های حیـاتی این چنینی سروکار ندارید، سرویس iCloud Drive دستگاه خود را فعال نکنید.

مرحله یـازدهم

حال بـه مرحله بسیـار مـهم و حیـاتی مـی‌رسید. درون این مرحله حتما برای آیفون یـا آیپد جدید خود یک رمز عبور حائز اهمـیت را تعیین کنید. رمز عبور شما حتما چهار حرفی باشد. این رمز عبور منجر بـه جلوگیری از سوء استفاده افراد درون شرایط گم شدن آیفون یـا دزدیده شدن آن مـی‌شود. رمز عبور چهار حرفی مورد نظرتان را دو بار وارد کرده که تا توسط دستگاه ذخیره شود. شایـان ذکر هست که نسخه جدید آیپد و آیفون‌های اپل درون این قسمت از شما درخواست وارد رمز عبور شش رقمـی را خواهند کرد.

مرحله دوازدهم

در این قسمت حتما قابلیت سیری (Siri) آیفون یـا آیپد خود را فعال یـا غیرفعال کنید. سیری یک دستیـار صوتی هوشمند اختصاصی درون سیستم عامل آی او اس است. با انتخاب گزینـه Use Siri این قابلیت فعال مـی‌شود و با انتخاب گزینـه Don’t Use Siri شاهد غیرفعال‌سازی آن خواهید بود.

مرحله سیزدهم

در مرحله بعدی حتما در رابطه با ارسال ارورهای احتمالی آیفون یـا آیپد خود به منظور اپل تصمـیم‌گیری کنید. اگر این قابلیت را فعال کنید، بروز هر ارور و مشکلی درون عملکرد آیفونتان بـه اپل گزارش مـی‌شود و چنانچه آن را غیرفعال کنید این موضوع انجام نمـی‌شود. بعد از انجام این مرحله، عبارت زیر بر روی صفحه نمایش دستگاهتان نمایـان مـی‌شود. با انتخاب گزینـه Get Started مـی‌توانید از دستگاه خود استفاده کرده و از قابلیت‌های آن لذت ببرید.




[آموزش راه‌اندازی اولیـه آیفون و آیپدهای اپل - موبایل کمک شارژ اولیه برای ایفون]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 17 Jul 2018 07:01:00 +0000